fbpx

Termeni și condiții

E-mail

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricărui site utilizând serverele noastre sau prin servere ale unor terti pentru promovarea oricărui site găzduit de noi vă avea că și consecință suspendarea sau anularea contului clientului, fară ramburs. Pot fi operate liste email în condițiile în care persoanele se înscriu pentru a primi mesaje și se publica în toate mesajele procedură de retragere din liste.
Responsabilitatea clientului

Clientul este responsabil pentru actualizarea informațiilor de contact din panoul de control facturare, atunci când este necesar. Noi nu putem răspunde pentru eventualele confuzii intervenite în comunicare că un rezultat direct al neefectuarii de către client a actualizărilor necesare. Clientul este responsabil pentru menținerea în condiții de securitate a numelui de utilizator, parolelor și a altor informații sensibile.
Notificări și anunțuri

BRAINCODE SRL își rezerva dreptul de a trimite notificări privind serviciile oferite și a ofertelor precum și anunțuri din partea unor terti, atunci când acestea pot fi în folosul utilizatorilor.
Comenzi și oferte de preț

Comenzile sau cererile pentru oferta de prețuri pot fi trimise utilizând pe adresa de contact [email protected], telefon sau la sediul nostru. Utilizatorul are obligația de a furniza date corecte și cât mai concrete cu privire la proiectul dorit. Blank Design nu poate fi tras la răspundere sub nici o formă pentru neplăceri cauzate de furnizarea de către utilizator a unor informații incorecte sau incomplete. Termenul estimativ de livrare a unei comenzi se stabileste conform proiectului si este trebuie sa fie unul agreat de ambele parti dar nu poate fi mai mare de 12 luni de la semnarea contractului. Livrarea unui proiect se va face in transe in format electronic, numarul acestor transe fiind stabilit in contract. Clientul va putea vedea progresul proiectului sau prin intermediul contului sau de utilizator.
Termeni de plată, facturare și suspendare servicii

Pentru serviciile contractate, facturarea se face conform aspectelor agreate cu beneficiarul, respectiv contractul de prestari servicii incheiat intre cele 2 parti.Termenul de plata este cel specificat pe factura, intarzierea efectuarii platii poate duce la suspendarea ori chiar stergerea serviciilor, cu informarea clientului in prealabil, serviciile urmand a fi reactivate dupa efectuarea platii. Clienții care doresc închiderea oricărui serviciu achizionat trebuie să trimiță o notificare pe email cu cel puțin 30 zile înainte de data scadentă. Prețurile afișate în Euro sunt calculate în RON la cursul BNR din data emiterii facturii proforme, conform legislației toate facturile și plățile sunt procesate în RON.
Politica de retur și anulare

Clientul poate anula oricand un proiect care este in derulare insa nu i se vor restitui platile deja efectuate si va trebui sa achite orice factura emisa pana la momentul anularii. Orice proiect finalizat nu poate fi returnat.
Promoții

Promoțiile active în cadrul site-ului nostru se aplică doar comenzilor noi, efectuate în perioada în care promoția este valabilă. Aceleași servicii comandate anterior nu fac parte din promoțiile actuale.
Modificări

Ne rezervăm dreptul de a face adăugări, anulari sau modificări în Termeni și Condiții, pachetele de găzduire, preturi în site oricând, informarea facandu-se prin intermediul site-ului.
Datele companiei

S.C. Braincode S.R.L, CUI 46875934, J40/18704/2022 este o companie inregistrata la Registrul Comertului, avand sediul social in Bucuresti, Strada Maguricea 31, bloc 8H, apartament 29, Bucuresti, telefon 0750 424 737.